header-adviesencoaching

Over La Grouw

La Grouw Consulting is een jong, doch zeer ervaren beheersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van VVE’s en vastgoedbeheerders bij het realiseren, onderhouden en verzorgen van hun vastgoedportefuille. Hierbij nemen wij vaak het gehele traject uit handen.

La Grouw Consulting bouwmanagement

Als bouwprojectmanager beheren wij aspecten zoals tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie. Een kwestie van bewaken, aansturen en controleren.

Alle werkzaamheden hebben vastgestelde en op maat ontwikkelde budgetten en kwaliteitseisen. Zonder verrassingen, professioneel en in duidelijke taal.

La Grouw Consulting gebouwbeheer

Als gebouwbeheerder beheren wij uw onroerend goed. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw primaire proces. Zo kunnen gebruikers ons benaderen als centraal meldpunt voor hun klachten. Deze worden door middel van procedures efficiënt verwerkt en afgehandeld.

Via ons ‘Meer Jaren Onderhoud Plan’ beschikt u structureel over een overzicht van de financiële ontwikkelingen voor het onderhoud aan uw onroerend goed.

La Grouw Trainingen

Naast bovenstaande kunde zorgen we ook voor kennis- en bewustzijnsversterking. Met name op het gebied van Asbest en RGS bieden we inzicht in de zo belangrijke materie, van werkvloer tot management.

‘Te midden
van de
moeilijkheid ligt
de mogelijkheid.’