header-LaGrouw-planning

Planning & Begeleiding

Met La Grouw Consulting kunt u rekenen op totale Planning en Begeleiding bij uw onderhoud-, verbouw- en renovatieplannen. Maar ook op specifieke deeltrajecten van het bouwproces verzorgen wij een groot aantal taken. Hierbij moet u denken aan inventarisatie, inspectie, begroten, projectcontroles, toezicht, het toetsen aan de hedendaagse normen en richtlijnen en het uitwerken van bestekken.

Onze expertise voorziet in gedegen oplossingen voor bouwkundige problemen. Ook bemiddelt La Grouw Consulting bij coatings problemen, een onderdeel binnen de bouw waar onafhankelijke deskundigheid veelal een doorslaggevende rol speelt.

La Grouw Consulting begeleidt voor opdrachtgevers het gehele onderhoud-, verbouw- en renovatieproces. Van planvoorbereiding tot en met uitvoering en oplevering. Kwaliteit, budget en de planning worden hierbij nauwkeurig bewaakt. Op deze wijze komen wij tot een eindresultaat dat aan de gestelde verwachtingen voldoet. Ook het dagelijks toezicht op de bouwactiviteiten en de directievoering worden door La Grouw Consulting verzorgd.

De opdrachtgever wordt altijd betrokken bij de keuze van de contracteerder die door La Grouw Consulting tijdens het uitvoeringsproces worden aangestuurd.

‘Als je faalt
om te plannen,
plan je om
te falen.’