header-adviesencoaching

Advies & Coaching

Tijdens de voorbereiding, uitvoering en afronding van onderhoud-, verbouw- en renovatieprojecten verzorgen wij de ondersteuning en advisering. Ons doel is om te komen tot een eindresultaat dat zowel aan uw wensen als aan de hedendaagse normen voldoet.

La Grouw Consulting beschikt over de competenties en specialisme en streeft samen met u naar het hoogst haalbare. Kwaliteit en vakkennis worden hierbij gekoppeld aan een jarenlange praktijkervaring. Een persoonlijke, kostenbewuste, efficiƫnte en bovenal een resultaatgerichte aanpak vormt de basis voor al onze activiteiten.

Tijdens realisatie van uw onderhoud-, verbouw-, renovatie-initiatief spreken wij tal van disciplines aan. Een nauwkeurige afstemming van individuele werkzaamheden, zorgt ervoor dat u te allen tijde kunt rekenen op een betrouwbare en correcte voortgang van het project.

Onze trainingen zijn in de loop der tijd erkend als vitale steun met name op het gebied van Asbest en RGS. In elk proces zijn deze onderwerpen een meerwaarde, als het zich vertaald heeft in parate kennis.

‘Ik heb geen
speciaal talent,
ik ben slechts
nieuwsgierig.’